Просмотр полной версии : Львів
Давайте знайомитися:welcome: У Львові вже їздять декілька MG. Пришов час створити окрему тему "Львів" і спілкуватися.:yahoo:
Приветсвуем в наших рядах :) расказывай какие ездят как отзывы, что народ говорит, ведь вас там редкими машинами не удивишь :)
Приветсвуем в наших рядах :) расказывай какие ездят как отзывы, что народ говорит, ведь вас там редкими машинами не удивишь :)
Привіт.:) У нас на Західному регіоні ще не так багато машинок MG, але поступово кількість збільшується. Люди багато ще не наїздили. На друге ТО до нас ще не приїзджали. Але ми стараємося :)
. Як казав один власник машинки MG, є один недолік - суттевий. Часто зупиняє машину ДАІ і навість не питає документи, а питає , що то за машина....!!! :rjunimagu:
Поки що активності немає. Якщо хтось є з Західної України - приєднуйтесь. :welcome:
Wert1984
06.11.2013, 14:51
Та я он в Дніпрі, де МіГів вже доволі багато- нікого на Фафакалку не "витягну":)
Dmitrich
06.11.2013, 17:49
В Днепре бываю 2 раза в месяц по выходным.
?з них 1 раз в ~3месяца на своем авто. Как раз через Днепродзержинск еду.
Можно пересечься. ;)
Wert1984
06.11.2013, 18:32
завжди ЗА-якщо не десь в справах
Та я он в Дніпрі, де МіГів вже доволі багато- нікого на Фафакалку не "витягну":)
Ну тоді хоч Дніпродзержинську Фа-Фа!!! :yahoo:
Може хтось відгукнеться з Франківщини, Тернопілля, Закарпаття, Волині. Там є MG.:)
Може хтось відгукнеться з Франківщини, Тернопілля, Закарпаття, Волині. Там є MG.:)
Я з Волині, але там буваю рідко :)
Хочь одна людина відгукнулася:yahoo:
Десь тиждень (може більше) ще один MG заїзджав до нас на сервіс. Поступово збільшується MG у Львові.:)
Повноцінним членом клубу не являюсь через фінансові обмеження ))) а так би вже давно їздив на МГ. А по темі можу сказати що часто бачу білу шестірку зранку і після обіду біля однієї сихівської школи, мабуть дитину привозять і забирають і одночасно провокують в мене активне слиновиділення :o
Wert1984
03.01.2014, 14:10
Західий регіон, куди навесні краще до вас їхати відпочивати з дитиною?
Залежить від погоди і від мети поїздки, якщо активний відпочинок то Карпати буде саме те, якщо надаєте перевагу більше спокійному проведенню часу можна до Львова (http://lviv.travel/), якщо трохи посидіти в інтернеті то можна скласти досить цікаві маршрути по старовинних замках, історичних місцях, і тому подібне.
Західий регіон, куди навесні краще до вас їхати відпочивати з дитиною?
Тоже очень интересует этот вопрос. Во Львове был уже пару раз, хочется в Карпаты. Говорят весной красота:)
Wert1984
03.01.2014, 18:55
. Говорят весной красота:)
Був в Карпатах ще студентом навесні- дуже красиво, спокійно, але умови були "спартанські". Хочу гайнути туди з дитиною- показати красу і відпочити.
Найбiльш жвавi "фа-фа" теми - це Київ та Донецьк.
У своїй локальній по Харкову я вважаю, що не більш 1 з 10 володарів MG у місті на "фа-фа" темі хоч раз був.
Повноцінним членом клубу не являюсь через фінансові обмеження ))) а так би вже давно їздив на МГ. А по темі можу сказати що часто бачу білу шестірку зранку і після обіду біля однієї сихівської школи, мабуть дитину привозять і забирають і одночасно провокують в мене активне слиновиділення :o
Ну дик став собі мету, намучуй гроші і купуй!
Вітаю усіх з Новим роком!!! і Різдвом Христовим!!! :yahoo: Хоч трохи с запізненням!!! :)
Можливо прочитають і відгукнуться власники MG у Львові. Запрошую всіх бажаючих на Водохрещя у Львові.:welcome: Я вже четвертий рік купаюся в озері на авторинку "Кривчиці". Директор ринку - мій знайомий. Озеро чисте, за ним слідкують, там риба є. Є беседка. Десь приблизно починається в 12-13 годині, приїзджає священник, молитва, освячення води і потім усі бажаючі купаються.:yes: Черги великої немає. Але саме, що мені подобається, що розпалюється велика ватра і після купання можна погрітися біля вогню. Є також кафе. Запрошую усіх бажаючих на 19 січня. Попередню годину повідомлю.
Водохрещя початок , 19 січня, озеро авторинку "Кривчиці (вулиця Богданівська) о 12 годині. :welcome:
Олег Костик
14.02.2014, 16:37
Привіт. На одну машинку у Львові добавилось. Мене звати Олег. Два дні тому придбав MG-3 Cross.
proxy001
14.02.2014, 20:10
Привіт, Олег. Вітаю із придбанням!
Купував у салоні АІС чи Галант-Авто? Вже їзчиш чи ще чекаєш на поставку?
Привіт. На одну машинку у Львові добавилось. Мене звати Олег. Два дні тому придбав MG-3 Cross.
Вітаю Олег:welcome: Нарешті у Львівській гілці зареєструвався власник MG.:yahoo:. Як враження? Чекаємо об?єктивної оцінки...:yes:
proxy001
20.02.2014, 11:54
Влодек
Надіюся, Володимир, ви нарешті привезете мою 350-ту, тоді власників MG в гілці побільшає :please:
Wert1984
20.02.2014, 17:48
Приветствую, Львов!
До 27 02 обстановка устаканится?
А то жена с дочкой в Моршин едут через Ваш город,
бронежилеты брать?:please:
Олександр, не несіть ******. Броники не потрібні- потрібні розумні голови
Приветствую, Львов!
До 27 02 обстановка устаканится?
А то жена с дочкой в Моршин едут через Ваш город,
бронежилеты брать?:please:
Олександр, не несіть ******. Броники не потрібні- потрібні розумні голови
Уважаемые соклубники! Просьба не вносить политические аспекты в беседы на форуме. Мы автомобильный клуб, где все автомобилисты, независимо от национальности, места проживания, вероисповедания и т.д.
P.S. Я понимаю, что это горячая тема, но прошу Вас, постарайтесь не затрагивать ее на форуме. Есть личные сообщения, на крайний случай, есть куча политически-ориентированных ресурсов, где есть возможность пообщаться по данной теме.
Вибачте, якщо образив,
питання було не політичне, а суто практичне,
сім'я - на першому місці!
відповідь по темі чекатиму в личку
дякую
Уважаемые соклубники! Просьба не вносить политические аспекты в беседы на форуме. Мы автомобильный клуб, где все автомобилисты, независимо от национальности, места проживания, вероисповедания и т.д.
P.S. Я понимаю, что это горячая тема, но прошу Вас, постарайтесь не затрагивать ее на форуме. Есть личные сообщения, на крайний случай, есть куча политически-ориентированных ресурсов, где есть возможность пообщаться по данной теме.
+100 500
Влодек
Надіюся, Володимир, ви нарешті привезете мою 350-ту, тоді власників MG в гілці побільшає :please:
Добрий день Денисе. Над тим, щоб привезти -робиться все можливе. І результат буде позитивний.
Повністью згоден. А також у нас все добре.:yes:
Олег Костик
22.02.2014, 17:33
Купував на Галанті.Вже другий тиждень катаюсь. Враження бомба
Так ми так скоро і зустріч клубу будемо організовувати.:yahoo:
Олег Костик
02.03.2014, 16:26
Ато
Ато
Вже треба визначатися з датою і днем тижня...:yahoo:
proxy001
05.03.2014, 19:25
Чекайте-чекайте, я свою 350-ту заберу тоді будем визначатися, ок?
Всім привіт!!! :) Кого цікавлять клубні наліпки на автомобілі MG то в мене є декілька. (Велика подяка нашому одноклубнику Олегу Костику :yes: ) Запрошую до нас http://www.galantavto.lviv.ua/contacts , або пишіть мені на пошту, сконтактуємося. :welcome:
proxy001
28.03.2014, 12:11
Відкладіть мені одну, якщо можна. Мені до ТО-0 ще 500км, думаю за 2 тижні накатаю і поїду до вас.
Відкладіть мені одну, якщо можна. Мені до ТО-0 ще 500км, думаю за 2 тижні накатаю і поїду до вас.
Добре, Денисе. В мене є чорні, сріблясті, золотисті. По дві штуки, так що вистачить, і щойно Олег познайомив з керівником фірми, що їх виробляє. Такщо проблем не буде :yes:
Олег Костик
05.04.2014, 19:11
Ну то як на рахунок того, щоб організувати зустріч?
Які будуть пропозиції
Вже треба визначатися з датою і днем тижня...:yahoo:
proxy001
06.04.2014, 19:15
Думаю варто кожному написати коли людина може, так буде простіше визначитися.
Я можу зустрітися в будній день після 18-тої (сонце до 20-тої не сідає), або у вихідний, можливо в першій половині дня. Якщо вірити прогнозу погоди, то у вівторок буде до 20-ти градусів без опадів, в п'ятницю до 12-ти також без опадів, в суботу до 14-ти з невеликими опадами.
Ну то як на рахунок того, щоб організувати зустріч?
Які будуть пропозиції
Я можу в робочі дні після 19-00. Я не можу в середу , не можу в останній четвер місяця і в останню п?ятницю місяця. В суботу і неділю не можу. Треба визначити день і місце зустрічі постійне.:yes:
Олег Костик
08.04.2014, 19:03
Я можу в робочі дні після 19-00. Я не можу в середу , не можу в останній четвер місяця і в останню п?ятницю місяця. В суботу і неділю не можу. Треба визначити день і місце зустрічі постійне.:yes:
Підтримую робочі дні.
proxy001
09.04.2014, 01:25
В робочі дні можу у вівторок або четвер.
Олег Костик
10.04.2014, 22:08
Підходить вівторок.
В робочі дні можу у вівторок або четвер.
proxy001
10.04.2014, 22:11
Ок, лишилося визначитися із датою.
Олег Костик
12.04.2014, 13:21
Ок, лишилося визначитися із датою.
Можна після Паски, в п'ятницю - 25 квітня
Я ще не знаю чи зможу 25 квітня в п?ятницю.
proxy001
16.04.2014, 11:15
Я також не впевнений на рахунок п'ятниці 25-го, натомість 24-го можу без проблем.
Олег Костик
19.04.2014, 15:56
Ну можна і в четвер
Так, важко нам зібратися, не так багато власників MG у Львові і області. І інформації про клуб малувато. :( На днях заїзджав Денис Дав йому наліпку клубу (Ще раз подяка Олегу Костику :yes:) Щоб було більше інформації про клуб MG у Львові. :yahoo:
Володимире, а ви всім пообіцяйте футболки клубні за нормальною ціною, а я їх зроблю і відправлю вам
фото (дивіться трохи раніше) я викладав
proxy001
12.05.2014, 14:42
Ще раз дякую за наліпку, наклеїв в той же день (фотки тутка (http://mgclub.org.ua/showthread.php?t=728&page=2&p=39618&viewfull=1#post39618)).
З Володимиром ми за останні 3 тижні вже два рази бачилися (коли був на СТО з нагоди нульового ТО і потім ще приїжджав аби нормально захист прикрутили, бо деренчав), а от інші власники MG чогось не мають бажання чи що.
Планую на тижні ще раз заїхати на СТО (є питання до електрика), може з Володимиром щось придумаємо як підтягнути інших власників і таки зробити зустріч. Я особисто знаю одного чоловіка, який придбав чорну 350-ту на початку лютого (час від часу бачу його автівку на стоянці біля Південного) - може він також виявить бажання приїхати на зустріч.
Ще раз дякую за наліпку, наклеїв в той же день (фотки тутка (http://mgclub.org.ua/showthread.php?t=728&page=2&p=39618&viewfull=1#post39618)).
З Володимиром ми за останні 3 тижні вже два рази бачилися (коли був на СТО з нагоди нульового ТО і потім ще приїжджав аби нормально захист прикрутили, бо деренчав), а от інші власники MG чогось не мають бажання чи що.
Планую на тижні ще раз заїхати на СТО (є питання до електрика), може з Володимиром щось придумаємо як підтягнути інших власників і таки зробити зустріч. Я особисто знаю одного чоловіка, який придбав чорну 350-ту на початку лютого (час від часу бачу його автівку на стоянці біля Південного) - може він також виявить бажання приїхати на зустріч.
На фото бачив, файно виглядає з наліпкою :yes:
А MG 350 чорна час від часу теж заїзджає до нас в автосалон.:yes:
Олег Костик
16.05.2014, 20:59
То коли вже настане цей день. Я можу в любий робочий день тижня після 18-00. Пропонуйте варіанти
То коли вже настане цей день. Я можу в любий робочий день тижня після 18-00. Пропонуйте варіанти
Я мабуть в п?ятницю їду в Київ на вибори. Може після щось організуємо:beer:. Або пропонуйте варіанти :)
Великий привіт Олегу Костику :yahoo:!!! Вчора заїзджав до нас в автосалон. :welcome:
Олег Костик
16.08.2014, 21:16
Дуже дякую Влодеку за презент
Дуже дякую Влодеку за презент
Завжди всім раді в салоні :welcome:
Сьогодні заїзджав Денис "proxy001". А то так більше на форумі зустрічаємося, ніж в житті.:D
proxy001
22.08.2014, 16:26
Так, то є правда. Завжди є якісь справи, яким надаєш перевагу, то ж часу просто поспілкуватися - бракує.
Радий був бачити в доброму здоров'ї!
Так, то є правда. Завжди є якісь справи, яким надаєш перевагу, то ж часу просто поспілкуватися - бракує.
Радий був бачити в доброму здоров'ї!
Згоден. Я думаю восени було б добре і зустріч зробити. Може хтось читає нас і з Волині, Тернопільщини, Франківська? Приєднуйтеся:welcome:
Вітаю усіх одноклубників зі святом Покрови :yes:
Спасибо, и Вас с праздником!
proxy001
14.10.2014, 12:22
Дякую і вітаю навзаєм!
Wert1984
14.10.2014, 14:38
Вітаю усіх одноклубників зі святом Покрови :yes:
Навзаєм, сьогодні був у старій козацькій церкві.
Всім привіт!!! Сьогодні заїджав на наше СТО Олег Костик на планове ТО. Радий був бачити.:yahoo: Де би ми ще зустрілися...:-D
Олег Костик
17.10.2014, 19:38
Всім привіт!!! Сьогодні заїджав на наше СТО Олег Костик на планове ТО. Радий був бачити.:yahoo: Де би ми ще зустрілися...:-D
Це точно. Місце зустрічі змінити не можна.
ТО пройшло оперативно, всі побажання враховані., нюанси виправлені.
Щиро дякую!
Це точно. Місце зустрічі змінити не можна.
ТО пройшло оперативно, всі побажання враховані., нюанси виправлені.
Щиро дякую!
Дякую за позитивні, правдиві відгуки :yes:
Всім привіт!!! Їду сьогодні в Київ, щоб 26 жовтня зробити свій вибір. Так-що і Ви: "робіть свій вибір, панове...":yes:
03.11.2014 заїзжджав до нас на СТО Денис. Так-що трохи бачим один одного і спілкуємося.:yes:
Фа-Фа Олегу Костику !!!! Сьогодні вранці біля Янівського цвинтаря, приблизно 8-30 ранку:yahoo:
Олег Костик
14.11.2014, 08:26
Було таке. Щодня їду цією дорогою до праці
Було таке. Щодня їду цією дорогою до праці
Я також, але в більшості в понеділок на машинці їду там по праці:yes:
Сьогодні заїзджав Денис на СТО, так трохи погворили. :)
Усіх вітаю з святом Святого Миколая! :yahoo:
proxy001
18.12.2014, 14:48
Так то ж завтри, нинька зрання було 18-те ... :)
Так то ж завтри, нинька зрання було 18-те ... :)
То я наперед, щоб вели себе "чемно" до кінця дня і до всіх прийшов Святий Миколай . :-D
proxy001
19.12.2014, 12:53
То я наперед, щоб вели себе "чемно" до кінця дня і до всіх прийшов Святий Миколай . :-D
Вітаю навзаєм! :beer:
Усіх зі святом!!! :yahoo:
Вчора заїжджав Денис, трохи поговорили. Більше спілкування через форум.:)
Сьогодні заїздив Олег Костик. Радий був бачити :yahoo: І якраз людина хотіла подивитися MG 3 Cross, а їх зараз в Україні аж один автомобіль. Виручив, показали авто. За що особисто дякую!!!:yes:
Олег Костик
27.12.2014, 21:06
Я також радий зустрічі. З наступаючим Новим Роком та Різдвом!
Також всіх вітаю з наступаючим Новим Роком і Різдвом!!! :yahoo:
proxy001
31.12.2014, 10:33
З наступаючим Новим Роком та Різдвом! :feellikeasir:
Вчора заїзджав в гості Олег Костик. Приємно було бачити і поспілкуватися :yes:
Вчора заїзджав Денис. Хоч так трохи бачимось. :yes:
proxy001
21.02.2015, 15:13
Влодек
Як будет тепліше можна буде організуватися десь на зустріч :yes:
Влодек
Як будет тепліше можна буде організуватися десь на зустріч :yes:
Підтримую.:yahoo:
Олег Костик
27.03.2015, 19:18
Всім привіт! Вже ніби потепліло. Коли зустріч організовуєм???
proxy001
28.03.2015, 07:28
Декілька днів було тепло, але почалася типова для Львова погода - дощі, і температура падає http://www.yr.no/place/Ukraine/Lviv/Lviv/long.html
Може десь з середини квітня тепло нарешті прийде на триваліший час.
Всім привіт! Вже ніби потепліло. Коли зустріч організовуєм???
Всім привіт! Я також думаю, можна вже після Пасхи організувати. :yes:
Олег Костик
01.04.2015, 19:28
Підтримую. Після Пасхи
Wert1984
13.04.2015, 18:48
Всіх вітаю з Пасхою!!!:)
З Великоднем, навзаєм
Вчора заїзджав Олег Костик. Попили кави, поговорили....:D
Олег Костик
05.06.2015, 18:45
Ага, наговорились досить, ще й на наступний день прийшлось заїхати. Але проблему так і не вирішили. Прийшлось включати смикалку. В результаті все гуд. Питання 20 грн і 10 хв. роботи. Можу йти консультантом до Вас на сервіс. "Жарт".
Вітаю Олега Костика з днем народження!!! Міцного здоров?я щастя миру і грошей побільше!!! :yahoo:
proxy001
04.07.2015, 17:19
Приєднуюсь до привітань.
З Днем Народження тебе, Олег! Щастя і миру, достатку і любові, нехай мрії здійснються!!! :beer:
Фа-Фа Денису 05.07.2015 р. в 21.05 на Кульпарківській в районі вїзду у Львів зі сторони Пустомит. Голосно не ФАФАКАВ, бо був далеко.:yahoo:
proxy001
06.07.2015, 12:59
Влодек, фа-фа навзаєм, Володя! :beer:
Олег Костик
18.07.2015, 19:51
Щиро дякую за привітання!!!
Вчора Олег Костик заїзджав. Трохи поспілкувались.:yes:
Согодні бачився з Денисом: він правда пішки :( (думаю ненадовго) , а я на ровері.:)
proxy001
13.11.2015, 13:13
Радий був бачити тебе, Володя, особливо на ровері: корисно для здоров'я і для сімейного бюджету. Так тримати! :beer:
Радий був бачити тебе, Володя, особливо на ровері: корисно для здоров'я і для сімейного бюджету. Так тримати! :beer:
Мені подобається на ровері, спорт завжди любив. Зараз добудовують у нас на Рясне велодоріжку. :welcome:
Фа-Фа!!! :yahoo: сьогодні (неділя 06.12.15) сірому MG 3 Cross біля Сколе. Мабуть це був Олег Костик...:)
Так, то був Олег, сьогодні заїзджав у гості.:yes:
Вітаю всіх з наступаючим святом Миколая!!!!:yahoo:
proxy001
02.01.2016, 18:57
Фа-Фа сьогодні Олегу на кільці Кульпарківська/Виговського.
Олег Костик
04.01.2016, 20:20
І куди це ми так спішили?
proxy001
05.01.2016, 01:49
До друзів на шашличок запізнювався :)
Олег Костик
05.01.2016, 17:25
Це важлива справа
proxy001
06.01.2016, 03:41
Подивився по регіку - не так вже я і поспішау :)
https://www.youtube.com/watch?v=NAZvb43e_c8
Dmitrich
06.01.2016, 05:38
Подивився по регіку - не так вже я і поспішау :)
а что за "регик", если не секрет? ;)
proxy001
06.01.2016, 06:25
LG G2 + DailyRoads Voyager (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v)
Dmitrich
06.01.2016, 14:10
LG G2 + DailyRoads Voyager (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dailyroads.v)
Спасибо!
proxy001
26.03.2016, 15:47
Жим-жим сьогодні з Олегом Костиком на парковці Кінг-кросу :)
Олег Костик
29.03.2016, 19:01
Радий був бачити
Фа-Фа Олегу Костику сьогодні ранком на переїзді по Шевченка!!! Правда я був на ровері :yahoo:
За три года ни одного сообщения от львовян... Вы вообще есть?
Я тут был во Львове, три дня гулял по городу, не встретил ни одной MG :eek:
proxy001
19.10.2020, 10:30
не встретил ни одной MG :eek:
За 6 лет поездок по Львову лично я встречал МиГи на номерах Львова/области всего 3 раза: MG3 на АТ (Олег) и пару MG350 - черную и белую. Даже последние две страницы дают понять, что за 5 лет было на форуме меньше человек, чем пальцев одной руки.
А ты думал за три дня кого-то встретить? :-D
За 6 лет поездок по Львову лично я встречал МиГи на номерах Львова/области всего 3 раза: MG3 на АТ (Олег) и пару MG350 - черную и белую. Даже последние две страницы дают понять, что за 5 лет было на форуме меньше человек, чем пальцев одной руки.
А ты думал за три дня кого-то встретить? :-D
Как минимум тебе предлагал пересечься... Но увы...