Фа-Фа сьогодні біля автовокзалу чорна 550 GD!
Фа-Фа сьогодні біля автовокзалу чорна 550 GD!
Фа-Фа червоненькій 350- припаркована на вуглу К.Маркса-Барикадної
Фа-Фа чорній МГ 5 в 8:30 в районі перехрестя К.Маркса-Пастера.
Фа-Фа білій МГ 6 фастбек 8:30 в районі "Слов'янка"
Пішохідне Фа-Фа чорній МГ 350 в четвер-район "Пасажа" 18:00
Фа-фа черному (или серому) MG6 24.09 около 17.00 в Павлограде на ул Днепровской в районе автостанции!
Фа-фа )))
Фа-Фа вчора припаркованому жовтогарячому МіГ6 в районі "дому ледацюг"-дому профспілок
Фа-Фа оранжевой в 8.45 возле метро житомирская 8087
Хм. Точно)))))))))))))))
Сьогодні їздив у відрядження м.Кривий Ріг- і..... ФА-ФА 3-м МіГ 6 на мк-ні Даманський: брат-близнюк чорний фаст ДжДелюкс обігнав мене коли я втикав в навігатор+білий фаст 1.8Т МТ і сірий седан біля АТБ
парни, а что у вас со встречами? мож организуемся? я буду в Николаеве с 18.11 после через Запорожье в Днепропетровск, на родину.
Фа-Фа от одной из первых в Днепре MG 6 Deluxe..Полтора года уже катаюсь, 42 тыс. намотано..Моя оранжевая - снималась для рекламного видео и на бигбордах висела..А я вот только что нашел этот форум..Базируюсь в Приднепровске..Видел в городе еще 1-2 оранжевых MG6..
ОООООО, вітаю. Створюйте бортовик, думаю, що за такий пробіг про машинку повинно скластися об'єктивне враження.![]()
фа фа серой (или черной) 550 (такси), 17,11,2013, в раене старого моста, на левом берегу!
Сегодня в качестве пешехода повстречал 6ку серого цвета на перекрестке Дзержинского - Карла Маркса:-)
Фа-Фа сьогодні в 9:15 чорному МГ 3 крос-припаркований біля пл.Петровського та фа-фа вчора білій 550 на перехресті вул.К.Маркса і Артема біля 16:00