Давайте знайомитисяУ Львові вже їздять декілька MG. Пришов час створити окрему тему "Львів" і спілкуватися.
![]()
Давайте знайомитисяУ Львові вже їздять декілька MG. Пришов час створити окрему тему "Львів" і спілкуватися.
![]()
Приветсвуем в наших рядахрасказывай какие ездят как отзывы, что народ говорит, ведь вас там редкими машинами не удивишь
![]()
Привіт.У нас на Західному регіоні ще не так багато машинок MG, але поступово кількість збільшується. Люди багато ще не наїздили. На друге ТО до нас ще не приїзджали. Але ми стараємося
. Як казав один власник машинки MG, є один недолік - суттевий. Часто зупиняє машину ДАІ і навість не питає документи, а питає , що то за машина....!!!![]()
Поки що активності немає. Якщо хтось є з Західної України - приєднуйтесь.![]()
Та я он в Дніпрі, де МіГів вже доволі багато- нікого на Фафакалку не "витягну"![]()
В Днепре бываю 2 раза в месяц по выходным.
?з них 1 раз в ~3месяца на своем авто. Как раз через Днепродзержинск еду.
Можно пересечься.![]()
завжди ЗА-якщо не десь в справах
Може хтось відгукнеться з Франківщини, Тернопілля, Закарпаття, Волині. Там є MG.![]()
Хочь одна людина відгукнулася![]()
Десь тиждень (може більше) ще один MG заїзджав до нас на сервіс. Поступово збільшується MG у Львові.![]()
Повноцінним членом клубу не являюсь через фінансові обмеження ))) а так би вже давно їздив на МГ. А по темі можу сказати що часто бачу білу шестірку зранку і після обіду біля однієї сихівської школи, мабуть дитину привозять і забирають і одночасно провокують в мене активне слиновиділення![]()
Західий регіон, куди навесні краще до вас їхати відпочивати з дитиною?
Залежить від погоди і від мети поїздки, якщо активний відпочинок то Карпати буде саме те, якщо надаєте перевагу більше спокійному проведенню часу можна до Львова (http://lviv.travel/), якщо трохи посидіти в інтернеті то можна скласти досить цікаві маршрути по старовинних замках, історичних місцях, і тому подібне.
Найбiльш жвавi "фа-фа" теми - це Київ та Донецьк.
У своїй локальній по Харкову я вважаю, що не більш 1 з 10 володарів MG у місті на "фа-фа" темі хоч раз був.
Вітаю усіх з Новим роком!!! і Різдвом Христовим!!!Хоч трохи с запізненням!!!
![]()
Можливо прочитають і відгукнуться власники MG у Львові. Запрошую всіх бажаючих на Водохрещя у Львові.Я вже четвертий рік купаюся в озері на авторинку "Кривчиці". Директор ринку - мій знайомий. Озеро чисте, за ним слідкують, там риба є. Є беседка. Десь приблизно починається в 12-13 годині, приїзджає священник, молитва, освячення води і потім усі бажаючі купаються.
Черги великої немає. Але саме, що мені подобається, що розпалюється велика ватра і після купання можна погрітися біля вогню. Є також кафе. Запрошую усіх бажаючих на 19 січня. Попередню годину повідомлю.
Водохрещя початок , 19 січня, озеро авторинку "Кривчиці (вулиця Богданівська) о 12 годині.![]()
Привіт. На одну машинку у Львові добавилось. Мене звати Олег. Два дні тому придбав MG-3 Cross.
Привіт, Олег. Вітаю із придбанням!
Купував у салоні АІС чи Галант-Авто? Вже їзчиш чи ще чекаєш на поставку?