Всім привіт. 12.02.2014 став щасливим власником MG-3 Cross сірого кольору.Перший раз побачив цю машинку ще в жовтні минулого року в автосалоні "Галант-Авто" у Львові - і з цього моменту почався період порівнянь, пошук плюсів і мінусів даного авто. Оскільки плюсів було в рази більше аніж мінусів, на сімейній раді було прийнято рішення про купівлю MG. Весь процес покупки тривав близько 2-ох тижнів. На щастя, дуже швидко продався мій Сенсик, та й в салоні почали трішки підганяти з оплатою, бо пішов слушок про подорожчання на 10%. А переплачувати звісно не дуже хотілось. І ось настав довгожданний день виїзду з салону. Доречі, що до персоналу "Галант-Авто", то хочу сказати, що люди щирі і уважні до кожного клієнта в любих питаннях. Розповіли все і вся, інженер з сервісу розказав про всі нюанси обкатки, що і як; ніхто не розводив на додаткові покупки сигналок, тонувань і т.п по захмарних цінах - що приємно вразило.
Так от - перші враження про авто: Зовнішній вигляд: одним словом - "СУПЕР". Щось не таке, як у всіх.
Внутрішня начинка: В салоні авто все на своїх місяцях (ну крім кнопки аварійки - але це дрібниці), посадка за кермом зручна, місяця більше ніж достатньо, на задньому ряду теж все гуд. Навіть штатна музика досить пристойна. Ще один момент, який мене турбує - так це білі вставки на рулі, внутрішні дверні ручки. Як на мене - то могли бути і чорні. Трішки маленький багажник, але це більше плюс аніж мінус - родичі не будуть робити з машини грузове таксі (жарт). Здивувала мене запаска - чомусь вона 14-го радіусу. Можливо так і повинно бути, х.з. По ходових якостях: На 16.02 - пробіг 450 км, поки, що ніяких зауважень немає, крім того що рідна гума жорсткувата. Вчора перезув на Dunlop - все стало зовсім по іншому. Машинка пішла плавно. По розходу пального - середній 6,8л. (обкатка). Ну поки що все, далі буде...