Привіт,
Не так давно став володарем MG 3, ледве встиг купити до подорожчання, а так планував покупку пізніше, дивлюся зараз різниця в ціні 40 тис.
На машину покищо хотів поставити лише захист двигуна, але прийшлось чекати десь два тижня поки приженуть у Київ із іншого міста, і коли вже пригнали - хотів тільки забрати машину поскоріш )) Прийшов у салон, оформив бумаги і одразу поїхав но новій машині на найближчу заправку, залив 47 літрів при баці на 45..
На машину не ставив ніяких допів, не було снігу, то я й резину навіть не купляв, їзжу на рідній.
Захотів пізніше замінити диски на меншого радіусу і резину вищу - щоб була м"якіша і на ходову меньше нагрузка. Ставити вищу резину, але оставити диски - не хочу, думаю, спідометр почне брехати, якщо не так - поправте.
Бачу багато машин їзде на низькій резині, спустив тиск із 2.5 до 2.1 - стало м"якіше, рідні диски мені дуже подобаються як виглядають та й із символікою MG - чи найду такі ж меньшого радіусу? Вибирати диски, вибирати резину, куди діти старі диски і резину??... Ох як багатсько проблем на рівному місці. Але ж можна просто сісти і поїхати і нічого не робити! Короче, поки що обломався цим займатися, може у майбутньому.
Про реєстрацію: вирішив зекономити 900 грн (комісія салону за регістрацію) і зайнятися самому.
На радіщева 3-а сказали, що немає нових номерів, можуть дати тільки б/у, тому поїхав на Туполєва, 19.
Отже: збір за першу реєстрацію 88 грн, 3272 грн - збір під час набуття ПВ, 523 - реєстрація. Ітого: 3883 грн. Потрачено біля 3-х годин. Страховка із правом водіння стажем мешне 1 року - 540 грн.
При підході до центру надання послуг хапали за руки то хлопчики, то якийсь мужик - давай поможу реєструвати. Зрозуміло не за спасибі, насилу відбився. А так, взагалі, все прошло гладко.
Вже пройшов ТО-0. Зі знижкою по карточі. Олива Helix Shell Ultra AS 0w30 (API SL/CF) / 4л 432 грн, фільтр 54 грн. Зі слів менеджера, каже тільки на MG заливають таке круте масло. Робота 2годХ142грн = 285 грн. Без пдв 770 грн, з ПДВ 924 грн. ТО-0 обійшлось 924грн + 5 грн комісія банка.
Машину забрали хвилин на 45, чому рахують роботу як 2 години (сам менеджер говорив, що займе десь 1 годину часу)?? Помітив це, коли заплатив і забрав квитанції і від"їхав, тому не було нагоди запитати.
Що подобається в машині: зовнішній вигляд, стиль салону і торпеди, кожа, двигун сучасний, датчик дощу, обігрів бокових зеркал, магнітола та круїз-контроль на кермі (круїз-контроль - мріяв, дуже подобається), динаміка розгону в ручному режимі, тормоза, акустика ніби нормальна, запах нової машини радує!
Що не подобається: робот в А режимі (в S режимі ще так собі), люк забирає місце над головою, інколи щось клацає спереду, коли наїзжаєш на якійсь більш-менш серйозні нерівності; клацає кермо в крайніх положеннях, але я розумію це така фіча; якщо на ручному режимі ричаг підвести уверх (+1передача) і відпустити, то він повертається в початкове положення із стуком, можливо, краще підтримувати його - не кидати; на ближнє світло включатися/виключатися із одного крайнього положення в інше крайнє; розташування Аварійки серед кнопок на магнітолі. При поїздці за містом більше 20 хвилин - відчувається пережимання правої ноги переднім краєм сідушки, поки що не знайшов положення, при якому ця незручність пропадає, цей факт мене трохи тривожить; відкат при троганні під горку; часто різкий початок руху заднім ходом (а то й уперед) - незручно при парковці - приходиться часто гратися педалькою тормоза.
Хто підскаже:
1. Клацання спереду - нормально?
2. Пережимання ноги краєм сидушки, відчувається при тривалій поїздці, ріст 170?
3. Зауваження, рекомендації, коментарії.