Вітаю товариство! Я новенький, хоча форум читаю вже місяці зо два.
Придбав автівку з пробігом 23 ткм. Встановлене ГБО.
Поки що вивчаю функціонал автомобіля і його поведінку.
Перше враження - доволі жорстка підвіска. На суттєвих нерівностях і лежачих поліцейських доводиться пригальмовувати, щоб не підстрибувати. Але це зроуміло, з огляду на 17 диски і низькопрофільну гуму. Якщо дістане, поміняю на R16.
Чутливо відгукується на рухи керма, гарно прискорюється на кік-дауні, і взагалі після 2500 обертів йде на зліт. Слухняна в поворотах.
Швидкість не відчувається. Доводиться постійно дивитись на спідометр, бо вже пару разів впіймав себе на 120 км\год по Києву, хоч думав, що їду не більше 90.
Хороші гальма. Особливо відчув це, коли після 10-ти років на механіці автоматично натиснув з усієї дурі лівою ногою на педаль. Добре хоч сзаду нікого не було.
Салон - бімба! Відрегулював електричне крісло під себе, сів за собою - місця вдосталь, ще й з запасом. Шкіра приємно рипить, пластик на торпеді м'який. Прилади інформативні (за виключенням показчика палива), хоч і порівняно малі за розміром. Сподобався важіль ручника, підстаканник і попільничка (там чітко розташовується моя електронна сигарета Вапоресо). Ну й опції - такої купи наворотів я в жодній машині аналогічного класу та ціни ніколи не бачив.
Крісла з дуже гарною бічною підтримкою, прямо обіймають. Принаймні мене, з моєю худорлявою статурою. Хоча підозрюю, що людям з більш широкою спиною може бути незручно.
Несподівано твердим і незручним виявився центральний підлокітник спереду. Мало того, що він не регулюється по вильоту, так він ще й знаходиться настільки низько, що доводиться опускати крісло до самого низу, щоб мати змогу на нього спиратися при їзді. Але тоді й без того широкі бічні стійки поповнюються великими дзеркалами заднього огляду і в поворотах або на пішохідних переходах стає зовсім тяжко орієнтуватись.
Втім, це єдиний недолік ергономіки, який я знайшов. Хоча ні, брешу. Іще нікуди діти барсетку - центральний бокс виявився малим. Може в дверцята влізе?
В цілому - задоволений автівкою. Є недоліки, але некритичні, та й де їх немає. Апарат що треба.
Подивимося, як буде в експлуатації двигун, коробка і оснащення. Поки що є страхи, що Китай.