Вітаю,
Минулого тижня я вніс аванс (10% вартості) за MG 350 в одному з київських салонів АІС, кредит поки що не обрав... під час розмови з менеджером я задав питання щодо реєстрації авто в МРЕО, на що мені відповіли, що вартість постановки буде складати біля 8 тис. грн. - помоєму це якось гм.. дофіга. Я так підозрюю, що менеджер мені порахував 3% від вартості авто з ПДВ а не без, плюс у цю вартість мабуть закладений якийсь нереальний профіт для самого салону. Є ще й ньюанс в тому, що я зареєстрований в іншій області але проживаю постійно в Києві, і мовляв реєстрація ТЗ в такому випадку на тисячу гривень дорожче (звучить сумнівно як на мене).
Оскільки в інтернеті данні стосовно реєстрації авто та вартості як правило застарілі (адже зміни в порядку реєстрації авто відбулися тільки цим літом) хочу запитати в тих, хто недавно ставив авто на облік яка насправді вартість поставновки на облік? Чи можна самостійно це зробити, поставити на облік авто без його наявності (адже з салону його не віддадуть поки банк не виплатить залишкову вартість, а банк не виплатить поки не буде техпаспорта на авто) і скільки це насправді коштує? Я не проти був би заплатити салону за оформлення і самому з цим не морочитися, якби ціна за цю послугу була адекватною, але в мене чомусь є таке відчуття, що мене розводять...